Zakelijk

Zoals beschreven op de HOME pagina werken wij veel voor opdrachtgevers zoals horeca, restaurants, kapperszaken en winkels.

Hierbij is het vanzelfsprekend dat er snel geproduceerd kan worden in eigen werkplaats uit eigen voorraad. Wij leveren onze producten inclusief instructies en bevestigingsmateriaal zodat uw aannemer of timmerman dit makkelijk kan monteren.

Horeca
Onze producten zijn op diverse plekken in Nederland, België, Duitsland en Curaçao te vinden. Dit kan onder andere een op maat gemaakte bar, tafels, zwevende wandplanken, barkrukken en serveerplanken zijn. Het is een mogelijkheid dat wij de meubels, krukken of serveerplanken voorzien van een ouderwetse brandstempel met uw logo. Wij geven graag het juiste advies bij de toepassing met betrekking tot het hout, afwerking en onderhoud.

Beukenhouten snijplanken voorzien van sapgeul en logo van opdrachtgever Sticky Fingers BBQ Antwerpen & Leuven
Snijplanken per 10 stuks verpakt.
Locatie: werkplaats Zaagfabriek

Kapperszaken en schoonheidssalons
Regelmatig krijgen wij de vraag of hout geschikt is voor toepassing waar hygiëne en schoon houden erg belangrijk zijn. Het antwoord hierop is dat het zeker geschikt is. Belangrijk is hierbij de afwerking van het hout. Bijvoorbeeld: een zwevend blad onder de spiegel bij een kapperszaak is erg mooi maar dit moet beschermd zijn tegen onder andere koffievlekken en haarproducten. Daarnaast moeten oneffenheden in het hout goed gevuld worden met vulmiddel of een transparante epoxy zodat er geen haartjes in blijven zitten. Het is gewenst dat de haartjes met een föhn naar de grond geblazen kunnen worden. Een kapperszaak of schoonheidssalon verliest door de vloer, spiegels, kunstleer of kunststof stoelen en strakke wanden al snel de noodzakelijke ‘warme’ sfeer. Gebruikersgemak en hygiëne wegen nu eenmaal zwaarder, maar dit kan goed gecombineerd worden met natuurlijke elementen van hout. Hierdoor oogt de ruimte ‘warmer’ en toegankelijker.

Credits GLOSS Haarstudio, Lelystad
Credits: La Coupe Hairstyling, Arnhem
Credits: Hairstudio I M, Utrecht

Winkels
Bij winkels kan het zijn dat we een tafel leveren waar klanten kunnen wachten, wandplanken waar producten opgesteld staan of bijvoorbeeld eiken zuilen in een schoenenzaak waar kinderen op kunnen zitten tijdens het passen.


Credits: Old Amsterdam Cheese Store, locatie Singel, Amsterdam

Kantoren
Steeds vaker leveren wij meubelstukken of wandplanken aan kantoren. Tijdens een vergadering, lunch of als werkplek is het fijn om een tafel te hebben die een natuurlijke vorm en uitstraling heeft. Dit kan positief werken omdat je steeds een ander detail ziet in het hout of juist een creatief idee of rust kan geven door de natuurlijke vorm te volgen.

Relatiegeschenk
Het is mogelijk om serveerplanken op maat te laten maken met eventueel een logo. Een geschenk wat ook in privétijd dagelijks gebruikt kan worden door een klant, ook bezoek van uw klant zien uw bedrijfsnaam. Er zijn vele opties mogelijk tot geheel gebruiksklaar met onderhoudstips. Wij hebben eerder ook bijvoorbeeld een lokaal worstje of kaasje aangeleverd gekregen door klanten om deze mee te verzenden met de serveerplank.

Op ZAAGFABRIEK.COM bieden wij onze producten online aan. Denk hierbij aan wandplanken, badkamermeubels, vensterbanken, bladen voor meubels en aangrenzende producten. Ook is er een mogelijkheid om de chatfunctie te gebruiken indien er vragen zijn of maatwerk gewenst is.


Impressie webshop Zaagfabriek.com
Zwevende boomstam nis planken, voorbereid voor de blinde bevestiging, geleverd inclusief bevestigingsmaterialen ten behoeve van de ophanging.
Locatie: Den Haag
Boomstam eiken vensterbank planken, op locatie op maat gezaagd vanwege de uitsparingen. Daarna afgekit. Door ons reeds geolied afgeleverd.
Locatie: Zoetermeer
Twee eiken bladen op maat gemaakt voor deze 5,4 meter lange BESTA tv-kast.
Locatie: Heerlen
Rechte zwevende eiken wandplank, gezien in de uitzending ‘vtwonen, Weer verliefd op je huis!’
Locatie: Castricum

Wij gebruiken de webshop ook voor maatwerk projecten te bestellen. Hierbij krijgt u een link zodat de (aan)betaling via de bekende systemen te betalen is, bijvoorbeeld Mister Cash (Belgische klanten), iDeal en PayPal. De meest gebruikte houtsoort bij Zaagfabriek is eiken. Indien een andere houtsoort zoals essen, beuken of notenhout gewenst is, is dit ook mogelijk. Kleurstalen zijn via de chat, WhatsApp, e-mail en per telefoon te bestellen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht, maar deze worden in mindering gebracht op de latere bestelling.