Tafel op maat

In eigen werkplaats maakt Zaagfabriek uitsluitend uit inlands hout tafels op maat. Tot de mogelijkheden behoren;

  • Boomstam tafelbladen. Hierbij is het mogelijk te selecteren op een bookmatch tekening. Bookmatch houttekening houdt in dat er een gespiegelde houttekening is van twee platen uit dezelfde stam. Alsof je een boek openslaat. Daarbij kunnen we oneffenheden opvullen in kleur en het blad afwerken met een ultramatte lak of transparante slijtvaste olie afwerking.
De blikvanger in elk interieur; bookmatch essen tafel met kleurverschillen. De oneffenheden zijn met donkere epoxy gevuld. Het tafelblad is met de WOCA diamond naturel olie beschermt tegen vocht, vuil en vlekken.
  • Boomstam blad in combinatie met epoxy – mat. Een riviertafel waarbij hout gecombineerd wordt met een epoxy in de kleur van uw wensen, eventueel met metallic. Als laatste krijgt het tafelblad eenultramatte lak afwerking of transparante slijtvaste olie beschermlaag ter bescherming van het hout. Deze matte afwerking kent een simpel onderhoud.
  • Tafelblad uit één breedte. Een unieke eye-catcher welke niet is verlijmd, maar uit een breedte is gerealiseerd. Dit zijn vaak bomen die vanwege ouderdom, ziekte of een storm geveld zijn. Opzoek naar een unieke tafel? Neem contact op voor de mogelijkheden voor dit type tafel. De voorraad van deze één breedte bladen wisselt doorlopend.

Boomstam tafel uit een stuk: inlands plataan. De breedte varieert tussen de 85-95 cm. Het tafelblad is 6 cm dik en rust op een op maat gelaste stalen poot.
8 cm dikke populieren boomstam tafel met V-poot van staal. Het tafelblad is uit een breedte en is gemiddeld 95 cm. De lengte is 240 cm. Afwerking: WOCA diamond naturel olie

Elke tafel die we maken is uniek. Dat maakt het lastig een nauwkeurige prijsindicatie af te geven. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden inclusief prijsindicatie.

Boomstam blad Boomstam blad icm epoxy Tafelblad één
breedte
Dikte 4-4,5 cm
o.b.v. 160×90-100 cm
€1650€2200€1850
Dikte 5-6 cm
o.b.v. 160×90-100 cm
€1900€2450€2150